تمر 400 گرمی نمایش بزرگتر

تمر 400 گرمی

J14

محصول جدید

اطلاعات بیشتر

حتما شما هم وقتی برای خرید به میوه‌ فروشی ‌ها و یا سوپرهای بزرگ میوه می ‌روید، بالای قفسه میوه‌ ها جعبه‌ هایی شده ‌اند و در دو نوع ترش و شیرین عرضه می ‌شوند. این نوع بسته بندی تمبرها خیلی ‌وقت است که به کشورمان آمده‌ اند. پیش از این، آن ها را فقط در بسته ‌‌های کوچک ‌تر و به قول معروف تمبرهندی‌ های گوشتی که البته نمک هم به‌ عنوان افزودنی به آن ها اضافه می‌ شد، می ‌دیدیم. در حالی که امروزه محتویات بسته ‌های قرمز رنگ جای انواع قدیمی را گرفته ‌اند و به دلیل طعم خوشایند شان بسیاری از ما، آن ها را نه فقط به تنهایی و به عنوان یک میان وعده بلکه در طبخ غذاهای مان نیز به کار می ‌بریم.

اما بیایید با خواص این میوه و نحوه ی مصرف بهتر آن، بیشتر آشنا شویم. دکتر محمد حسین صالحی سورمقی، استاد دانشکده داروسازی دانشگاه تهران و متخصص در زمینه گیاهان دارویی درباره ویژگی‌ های این میوه به نکات جالبی اشاره کرده‌ اند که مطالعه ‌شان خالی از لطف نیست.

قبل از هر چیز باید بگوییم که درخت تمبر هندی بسیار آهسته رشد می‌ کند و عمری طولانی دارد. دکتر صالحی در مورد ویژگی ‌های این گیاه می‌ گوید

تمبرهندی درختی است مرتفع و بلند که ابتدا در هندوستان و آفریقای شمالی رویش داشته است ولی امروزه به علت موارد استفاده‌ فراوان در اکثر مناطق گرم نیز کشت می ‌شود.

این درخت از خانواده‌ نخودها و شبیه باقلا به شکل غلاف و نیام بوده و با کمی خمیدگی همراه است. این غلاف ‌ها ۱۰ سانتی ‌متر طول داشته و در هر یک از آن ها بین ۳ تا ۱۰ دانه قرار دارد که البته خوردن گوشت اطراف این دانه‌ ها برای ما لذت بخش است؛ به این ترتیب که ابتدا پوست آن را کنده و محتویات نرم دور دانه‌ ها خورده می ‌شود. شاید باور نکنید اما در ایران، این درخت در استان‌ های هرمزگان و سیستان و بلوچستان پرورش می ‌یابد. همان طور که گفتیم، آب و هوای مناسب کشت تمبرهندی اقلیم گرم و مرطوب است و در مناطقی که دارای این آب و هوا باشند، تمبرهندی را می‌ توان، به راحتی پرورش داد.”

این محصول  در فروشگاه اینترنتی اروند مارکت ارایه میگردد. برند جلالی با قریب به یک قرن سابقه اولین وارد کننده های ادویه جات اصیل هندوستان و پاکستان در ایران می باشد.

30 محصولات مشابه در شاخه های مختلف: